دکتر سمانه اخگری متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان طبنا(خبرگزاری سلامت) گفت: آگاهی از مواد معدنی و ویتامینهای مواد غذایی باعث میشود تا سیستم ایمنی بدن افراد قوی تر شده و یا دوره نقاهت بیماری بهتری داشته باشند. در دوران نقاهت کرونا ویروس باید نکات تغذیهای رعایت شود که شامل نوشیدن هشت لیوان آب در روز برای حفظ تعادل الکترولیتها و مایعات داخل و خارج سلولی است . استفاده کربوهیدراتهای پیچیده و نشاستهای مانند سیب زمینی و نان سبوس دار و برنج را کنار نگذاشته و در تغذیه از آنها بهره ببرید.
وی در ادامه تصریح کرد:استفاده از مواد غذایی دارای پروتئین،روی، آهن و سلنیوم مانند گوشت،مرغ،حبوبات و انواع مغزها برای بالا بردن سیستم ایمنی بسیار مفید و موثر است.در دوران نقاهت بیماری کووید ۱۹ برای رفع حالت تهوع موز و زنجبیل بسیار مفید است ،علاوه بر آن موز سر شار از پتاسیم است که در سیستم قلبی کارایی موثری دارد.
این متخصص تغذیه در ادامه به مصرف میان وعده در روز تاکید کرده و گفت:مصرف صبحانه و دو تا سه میان وعده برای تامین انرژی روزانه ضروری است، از مصرف روغنهایهای سالم برای جذب ویتامینهای محلول در چربی دربدن نباید غافل شد و در رژیم روزانه افراد باید گنجانده شود.
دکتر اخگری در ادامه میافزاید:در تغذیه روزانه و دوران نقاهت بیماری کووید ۱۹ از مواد غذایی دارای ویتامین Cبرای بالابردن سطح سیستم ایمنی و خاصیت آنتی اکسیدانی آن هم نباید غافل شد.
نظر شما